Over ons

Deze familiezaak werd gesticht door vader Dariusz.

Met ons vakmanschap en ervaring staan wij garant voor een accurate uitvoering van onze opdrachten.

De waarde van onze onderneming en producten is dan ook rechtevenredig met de kwaliteit van onze werknemers.

Eén van de sterke punten van deze bouwonderneming is het feit dat ze zich kunnen aanpassen aan de wensen van de klant. Bovendien is het mogelijk om extra service te verlenen indien dit noodzakelijk is.

Een degelijke prijs-kwaliteit verhouding draagt Slubowski hoog in het vaandel.
Dit gecombineerd met een uitgebreide kennis van nieuwe materialen en bouwtechnieken verzekert u een schitterend resultaat.

De zaakvoerder gaat altijd mee op de werf zodat u zeker kan zijn van een correcte en kwalitatieve uitvoering van de werken.Wij zijn steeds gemotiveerd en gaan elke uitdaging aan,we nemen uw zorgen over van start tot einde met een goede service en eerlijkheid na de werken.

Bouwwerken Slubowski is actief in de verschillende segmenten van het bouwbedrijf, zoals woningen, appartementen, villa’s, evenals verbouwingen en restauraties.

Een team van vakbekwame mensen zullen met zorg en liefde voor het vakmanschap zorgen voor een degelijke afwerking: schilderwerken buiten, schilder- en behangwerken binnen, bepleisteren, vloer-bekledingen zoals tegels en laminaat.

We zijn bekend om ons degelijk werk, onze propere werven en de verzorgde afwerking met traditionele kwaliteitsmaterialen.

Scroll to Top